Affärsinriktad Verkstadsansvarig till Mählers Smide AB.

Mählers Smide är ett verkstadsföretag beläget i Näsåker ca 4,5 mil nordväst om Sollefteå. Vi är specialiserade på tillverkning av stålkonstruktioner till industri-, byggnads- och kraftverksindustrin. Många av våra kunder är stora och välkända företag.

Under våren 2016 fusioneras bolaget med systerföretaget Nya Sollefteå Svetsmekano AB som ligger i Forsmo ca 1,5 mil utanför Sollefteå. Verksamheten kommer fortsättningsvis att bedrivas i Forsmo. Bolaget kommer att få drygt 30 anställda.

Vi söker nu en erfaren och skicklig arbetsledare som skall leda arbetet i vår verkstad och i monteringsavdelningen som uppgår till ca 20 personer.

Kvalifikationer

Du bör ha praktisk erfarenhet från mekanisk industri och materialkännedom inom plåt och stål. Datavana och erfarenhet av ritningsläsning är nödvändiga egenskaper samtidigt som det är en fördel om du själv kan rita i Cad. Tidigare arbetsledarerfarenhet är meriterande och Du är en person som självständigt klarar av att leda arbetet. Vi tror också att Du behöver en rejäl portion social kompetens.

Som person är Du driven och resultatinriktad. Sunt förnuft, respekt för andra och ansvarstagande är viktiga egenskaper. Tjänsten ska tillsättas med det snaraste. Sista ansökningsdag är 2016-06-15.

Låter det intressant? Skicka din ansökan med CV till mahlers@mahlers-smide.se och berätta om varför du skulle passa hos oss.
Har Du frågor är Du välkommen att kontakta Jonas Mähler eller Per Erik Jacobsson, 0622-100 58.